Presó sense fiança per a dos homes per una violació a Lugo

El jutge decreta una orde d’allunyament per als dos detinguts i la prohibició de comunicar-se amb la víctima.

Dispositiu de la Policia Nacional, en una imatge d’arxiu
Dispositiu de la Policia Nacional, en una imatge d’arxiu / Europa Press

El jutge ha decretat presó provisional sense fiança per als detinguts com a presumptes autors d'una agressió sexual a Lugo. Segons han informat fonts judicials, se’ls ha decretat una orde d’allunyament i la prohibició de comunicar-se amb la víctima.

Els fets van ocórrer dissabte al matí quan, després d’estar de festa durant la nit, els dos detinguts i la víctima van agafar un taxi per a dirigir-se al domicili d’ells, situat al municipi d'A Fervedoira. Les investigacions apunten que, una vegada allí, els dos van participar en l’agressió.

La primera detenció es va produir el mateix dissabte i, després de les declaracions de la víctima, un dispositiu policial va verificar que havia participat en el delicte. Posteriorment, en el marc de la investigació per part de la Policia Nacional, es va procedir a una segona detenció, un home que els havia acompanyat fins al domicili i que també va participar en l’agressió.

La dona va haver de ser trasllada a l’Hospital Lucus Augusti, on els sanitaris la van atendre i van tractar de tranquil·litzar-la. Allí també va ser assistida per mèdics forenses per a realitzar-li diverses proves, com marca el protocol després de la denúncia d’un cas de violació.

També et pot interessar

stats