Presó sense fiança per al detingut per l'assassinat de la jove trobada al maleter d'un cotxe a València

La delegació del govern contra la violència de gènere va confirmar el crim com a violència masclista.

Exterior dels jutjats de Plaça Castella a Madrid, on es troba el jutjat número 6 d’instrucció
Exterior dels jutjats de Plaça Castella a Madrid, on es troba el jutjat número 6 d’instrucció / Eduardo Parra (Europa Press)

El detingut com a presumpte autor de l'assassinat de Yéssica Danielade, la jove que es va trobar morta al maleter d'un cotxe a València, ingressarà en presó provisional comunicada i sense fiança. Així ho ha decidit el jutjat d'instrucció número 6 de Madrid, en funcions de guàrdia de diligències.

Al detingut el van traslladar aquest divendres a Espanya sota custòdia policial i ha quedat a disposició del jutjat de violència sobre la dona número 3 de València. Els pròxims dies se celebrarà una compareixença amb presència del detingut per a la possible ratificació de les mesures cautelars imposades pel jutjat de guàrdia de Madrid.

El presumpte assassí era la parella de Yésica, una dona de 33 anys, el cos de la qual es va trobar al maleter del seu propi cotxe, aparcat al barri de Patraix a València, després que les seues amistats alertaren sobre la desaparició.

La setmana passada la policia cantonal de Ginebra el va detindre a l'estació central de la ciutat suïssa quan es disposava a pujar a un tren per a eixir del país. Per la seua banda, la delegació del govern contra la violència de gènere va confirmar el crim com a violència masclista.

També et pot interessar

stats