Presó sense fiança per al detingut per agredir la seua parella i el fill i ruixar-los amb gasolina a Elda

Entre les mesures cautelars, el jutge també li ha imposat la prohibició d'aproximació i comunicació tant respecte a les dues víctimes i a la resta dels fills de la parella

Gasolina, navalla i assot que presumptament ha fet servir l'home
Gasolina, navalla i assot que presumptament ha fet servir l'home / Policia Nacional

El jutge del jutjat de primera instància i instrucció 4 d'Elda (Vinalopó Mitjà), que té atribuïdes competències en matèria de violència sobre la dona en aquest partit judicial, ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut per presumptament agredir la seua parella i el seu fill i ruixar-los amb gasolina per a calar-los foc.

Els fets van ocórrer el passat 6 de març, quan la Policia Nacional va detenir l'home per presumptament agredir a la seua dona amb un assot de muntar a cavall; acoltellar amb una navalla el seu fill menor per l'esquena per haver intentat protegir la seua mare i ruixar-los amb gasolina. El fill presentava una ferida sagnant a l'esquena i la dona símptomes d'haver sigut agredida. A una de les filles de la parella, testimoni dels fets, la van haver d'atendre.

A més, com a mesures cautelars en l'àmbit penal li ha imposat la prohibició d'aproximació i comunicació tant respecte a les dues víctimes com a la resta dels fills de la parella, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en un comunicat.

En l'àmbit civil, el jutge ha acordat la suspensió del dret a la pàtria potestat de l'home respecte a tots els seus fills menors d'edat i ha establit l'obligació de satisfer una pensió alimentària en favor de cadascun d'ells.

La causa està oberta, inicialment i sense perjudici d'ulterior qualificació, per dos delictes d'homicidi en grau de temptativa, dos delictes de lesions amb instrument perillós, un de lesions en l'àmbit de la violència de gènere i un altre de lesions en l'àmbit de la violència familiar.

També et pot interessar

stats