Presó sense fiança per als tres detinguts per la mort d'un home en una brega veïnal a València

Els tres detinguts són germans i estan investigats en una causa oberta per un delicte d'homicidi

La Ciutat de la Justícia de València
La Ciutat de la Justícia de València / Iván Terrón (Europa Press)

El Jutjat d'Instrucció número 21 de València, en funcions de guàrdia, ha acordat aquest dissabte l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança per a les tres persones detingudes per la mort d'un home amb arma blanca dijous passat en una discussió veïnal a València, segons han informat fonts judicials.

 

Els tres detinguts són germans i estan investigats en una causa oberta per un delicte d'homicidi. La investigació la seguirà el jutjat d'Instrucció número 19 de València, de guàrdia quan van succeir els fets.

 

Els fets van ocórrer dijous passat, quan el 091 va rebre una telefonada que alertava d'una baralla al carrer de Cotes de València, al costat de l'avinguda del Cid, i prop del parc de l'Oest, a la ciutat de València, i en la qual tres germans s'havien enfrontat a una quarta persona.

 

Els agents es van desplaçar al lloc i van trobar un home d'uns 40 anys, amb diverses ferides d'arma blanca, que va morir posteriorment. En un primer moment van detenir un dels tres germans, presumpte autor material, i després els altres dos que van participar en la baralla, un d'ells menor d'edat.

També et pot interessar

stats