Presó per no voler dur mascareta a Castelló

L'home, de 28 anys, argumentà a la Policia Nacional que no la duia "perquè no li donava la gana".

Una mascareta sobre l'asfalt
Una mascareta sobre l'asfalt

Un home de 28 ha ingressat a la presó després d'haver sigut detingut per la Policia Nacional enfront de l'Hospital General de Castelló per desobediència greu en no voler posar-se la mascareta "perquè no li donava la gana" malgrat que els agents li'n van facilitar una.

Segons han informat aquest dijous fonts policials, els fets van ocórrer a les 15:30 hores d'aquest dimecres a l'avinguda de Benicàssim. Els agents van observar en aquesta via un home que incomplia les mesures de seguretat sanitàries que obliguen a portar màscara, per la qual cosa un dels policies es va acostar per a preguntar-li si tenia algun motiu justificat (com patir una malaltia) que li impedira portar la màscara, i l'home va contestar que no, que no tenia i que no se l'anava a posar.

L'agent va intentar identificar-lo per a realitzar una proposta de sanció i li va proporcionar una mascareta, encara que l'home va mantindre la seua negativa al·legant que "no li donava la gana". Malgrat ser advertit pels policies en diverses ocasions de les conseqüències de la seua actitud, que podia implicar des d'una infracció administrativa fins a la seua detenció per desobediència greu, es va negar a identificar-se i a posar-se la mascareta.

Amb els fets i davant el risc que per a la salut pública suposa la seua actitud, els agents el van detindre com a presumpte autor d'un delicte de desobediència greu. Aquest home, que té nombrosos antecedents policials, ha sigut posat a la disposició de l'autoritat judicial, que ha ordenat el seu ingrés a la presó.

També et pot interessar

stats