Presó per a la dona acusada de matar el seu marit discapacitat a Godelleta

El titular del jutjat de primera instància de Mislata ha acordat l’ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança.

Dispositiu de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Dispositiu de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / CNP

La dona de 41 anys arrestada aquest dimarts com a sospitosa de la mort del seu marit discapacitat, el cadàver del qual van trobar a Godelleta, anirà a presó. Així ho ha acordat la titular del jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Mislata, que ha establit presó provisional, comunicada i sense fiança, per a la dona, investigada en una causa oberta per delicte d’assassinat sense perjudici de qualificació ulterior. El marit tenia 45 anys, tenia una malaltia degenerativa, i van trobar el seu cos en un terreny de Godelleta, a la Foia de Bunyol.

La dona ha passat aquest matí a disposició judicial després d’estar diversos dies en els calabossos. El seu fill, que també va ser arrestat pel mateix succés, ha sigut traslladat a la Fiscalia de Menors. Es tracta d’un jove de 17 anys que hauria confessat la participació en la mort del marit de la seua mare, sota intimidació de la seua progenitora.

El rastre del marit assassinat es va perdre al desembre i s’investiga si la dona podria haver simulat un intercanvi de missatges per a fer creure a l’entorn de la víctima que la seua parella havia decidit suïcidar-se.

També et pot interessar

stats