Presó comunicada i sense fiança per a l’home que va agredir una anciana a València per a robar-li

L’agressió va ser enregistrada per una càmera de seguretat i el vídeo ha permés identificar i detindre el lladre.

Imatge extreta del vídeo que mostra l'agressió
Imatge extreta del vídeo que mostra l'agressió / À Punt NTC

El jutjat d’instrucció número 12 de València, en funcions de guàrdia, ha ordenat la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home detingut dimarts passat per robar i agredir una anciana de 82 anys, a qui va pegar una punyada al cap per tal de robar-li la cartera.

Els fets van ser gravats per una càmera de seguretat de l’edifici i el vídeo, que mostra l’agressió i es va fer viral, ha permés identificar i detindre el lladre, que es va emportar 40 euros, diverses targetes bancàries i el DNI de la víctima.

L’home, de 34 anys, està investigat en una causa oberta pels delictes de robatori amb violència i lesions, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

L’agressió va ocórrer a les 14:00 hores de dimarts al portal d’un edifici del centre de València i el sospitós fou localitzat a la plaça de Sant Agustí a les 23:00 hores.

Els agents, que van ser alertats pel 091, van trobar la dona agredida tombada a terra, sagnant per una ferida al cap, i van sol·licitar urgentment que la traslladaren a un hospital.

També et pot interessar

stats