Dos anys i nou mesos de presó a un boxejador professional que va intentar matar la seua veïna

Els fets van tindre lloc al juny de l’any passat, quan el condemnat va entrar a la casa de la seua veïna per la força i la va colpejar repetidament al cap

La Ciutat de la Justícia de València, en una imatge d'arxiu
La Ciutat de la Justícia de València, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La secció cinquena de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a dos anys i nou mesos de presó un home, boxejador de professió, que va intentar matar la seua veïna, a la qual va colpejar en repetides ocasions en el cap.

La sala li imposa el pagament d'una indemnització de 8.000 euros per a la dona. Tampoc podrà acostar-se ni comunicar-se amb ella durant deu anys, informen fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

La sentència, dictada després que les acusacions i la defensa arribaren a un acord respecte dels fets i la pena, el considera autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. S’han tingut en compte els atenuants d'alteració psíquica per alcoholisme i de reparació del mal, ja que l'home va posar a la disposició de la víctima part dels diners de la indemnització abans de la vista oral.

Els fets van tindre lloc la vesprada del 2 de juny del 2021, quan el condemnat va usar una bombona de butà per a obrir la porta de la seua veïna i entrar en la propietat. La dona, que l’esperava amb un ganivet a la mà, va intentar mantindre la distància amb l'agressor, però aquest li va llevar l'arma i la va tirar a terra.

Una vegada en terra, li va colpejar en repetides ocasions el cap contra el paviment. Quan van arribar els agents de la Policia Nacional, l’home intentava estrangular l'agredida pressionant l'avantbraç sobre el coll.

També et pot interessar

stats