A presó 4 homes per segrestar un home i demanar 10.000 € a la família

Les investigacions apunten que la víctima tenia un deute amb els captors i que l’obligaren a demanar diners al germà.

Les investigacions apunten que la víctima tenia un deute amb els captors i que l’obligaren a demanar diners al germà | EP
Les investigacions apunten que la víctima tenia un deute amb els captors i que l’obligaren a demanar diners al germà | EP

Quatre homes entre 42 i 49 anys han ingressat en presó provisional per, presumptament, segrestar a punta de pistola un home a Alacant i demanar entre 5.000 i 10.000 euros als seus familiars.

El segrest va tindre lloc el 12 de desembre. Van retindre la víctima en una habitació d’hotel d’Alacant i el van obligar a cridar els seus familiars per a demanar-los el pagament del rescat.

La víctima va cridar dos vegades al seu germà per a demanar-li grans quantitats de diners sense aportar cap altra explicació i, després de tallar-se la comunicació, no va respondre a cap de les telefonades retornades pel seu germà.

El germà va acudir a la Policia Nacional, que van aconseguir alliberar la víctima. 

Segons va manifestar l’home retingut, tenia un deute amb els captors, que l’amenaçaren de fer mal als seus familiars si no tornava els diners que els devia. 

Els quatre detinguts van ser posats a la disposició del jutjat d’instrucció número 4 d’Alacant, que va decretar l’ingrés en presó de tots ells.

També et pot interessar

stats