La presidenta de Balears dona positiu per covid

Francina Armengol assegura que es troba bé, amb símptomes lleus, i que teletreballarà des de casa mentre guarda la quarantena

Francina Armengol, aquest dijous en un acte informatiu
Francina Armengol, en una imatge d'arxiu / Jesús Hellín (Europa Press)
20 de desembre 2021 - 11:08

La presidenta del govern balear, Francina Armengol, ha donat positiu en covid-19 i ha informat que es troba bé, amb símptomes lleus. "Acab de rebre la notícia. He donat positiu per covid", ha anunciat aquest dilluns la presidenta balear en Twitter.

Armengol ha explicat que ja està en quarantena i que, mentre dure, continuarà fent faena "per via telemàtica des de casa". El govern balear ha afegit que la presidenta mantindrà "les reunions telemàtiques necessàries al capdavant de la gestió de la pandèmia".

"Estic bé i gràcies a estar vacunada només tinc símptomes lleus. Vacunem-nos i especialment en aquestes dates, cuidem-nos!", conclou Armengol.

Per la seua banda, el líder del PSC i exministre de Sanitat, Salvador Illa, s'ha hagut de confinar després que la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha donat positiu, atés que tots dos van mantindre contacte estret durant el congrés extraordinari del PSC del cap de setmana passat.

La presidenta balear no és la primera responsable autonòmica que dona positiu per covid-19. El mes d'octubre passat ho va comunicar el president d'Aragó, Javier Lambán, i al maig ho va anunciar el d'Andalusia, Juanma Moreno. També en l'àmbit internacional passaren la covid el primer ministre britànic Boris Johnson, el president francés Emmanuel Macron, l'expresident dels Estats Units Donald Trump o els de l'Argentina i el Brasil, Alberto Fernández i Jair Bolsonaro.

També et pot interessar

stats