El president del Comité Econòmic i Social, Carlos Luis Alfonso Mellado, renuncia al càrrec per motius de salut

Ha presentat la renúncia al president de la Generalitat, Ximo Puig. Ara correspon al Consell proposar al comité el nom de la persona que el relleve en la presidència

Imatge d'arxiu del presidente del CES-CV, Carlos Luis Alfonso Mellado
Imatge d'arxiu del president del CES-CV, Carlos Luis Alfonso Mellado / Europa Press

El president del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (CES-CV), Carlos Luis Alfonso Mellado, ha presentat al president de la Generalitat, Ximo Puig, la seua renúncia al càrrec, al·legant motius de salut.

Ara correspon al Consell proposar al comité el nom de la persona que relleve en la presidència Carlos Alfonso. El nom de la persona designada es portarà a la primera reunió del ple del CES-CV per a confirmar el nomenament, d'acord amb els procediments legals establits, segons ha informat l'òrgan consultiu en un comunicat.

Carlos Luis Alfonso Mellado és catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat de València. Va ser magistrat del Tribunal Superior de Justícia i degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València. Va arribar a la presidència del CES-CV al novembre de 2017 per a substituir l'advocat i empresari castellonenc Rafael Cerdà.

També et pot interessar

stats