Preparar oposicions en línia amb talent valencià

5 min.
tp

GoKoan és una web que proposa un mètode d’aprenentatge en línia per a preparar oposicions creada per talent valencià. L'eina planifica de manera automàtica un pla d’estudi i empra la intel·ligència artificial per a dissenyar el calendari d’estudi segons els objectius de cada persona.

“L’alumne té tots els continguts en la plataforma, i li diu a GoKoan quan s’ho vol saber, en quina data, a quin nivell, i quantes hores té a la setmana i la plataforma genera totes les activitats que ha de fer”, ha assenyalat en la secció de xarxes de Les notícies del matí la fundadora de GoKoan, Clara Torrijos.

Distribueix fases d’aprenentatge, de repàs, passa tests, supòsits pràctics... Tot de manera automàtica, i va aprenent del procés del mateix usuari, permetent un estudi completament autodirigit. El temari el dissenya GoKoan, en col·laboració amb acadèmies, però l’alumne pot crear el seu contingut propi.

De moment, a la plataforma s’inclouen temaris per a administració general, com ara auxiliars administratius, sanitat, hisenda o justícia. I a poc a poc tenen previst anar traent més continguts i ampliar el catàleg. Van començar fa vora un any i mig i ja tenen més de 1.300 alumnes. També una comunitat en què els usuaris consulten dubtes i es repten entre ells. Funciona per subscripció: quota trimestral 90 euros, 6 mesos 150 euros i anual 200 euros.

Continguts