Com podem preparar la maleta perfecta?

Recopilem alguns dels consells d’expertes en el tema per a totes aquelles persones que estan a punt de començar les vacances d’estiu

Una parella intenta tancar la maleta de viatge / À Punt NTC

Ens n’anem de viatge i ens encabotem a posar-ho tot dins la maleta per si de cas. I clar, després tenim problemes per a tancar la cremallera. Per a evitar-ho, és imprescindible fer una llista. 

“Hem de tindre clar on anem, els dies que hi estarem i el clima que hi farà”, recomana Vanessa Suárez, d’Organizando. La seua companya, Julia Gijón, recomana planificar els conjunts de roba: “Si viatjarem durant sis o set dies amb tres parts per a baix i sis parts de dalt hi hauria suficient”.

A més, aconsellen plegar-ho tot en vertical. El que més pese col·locar-ho al fons, així no es xafa la roba, i podem aprofitar els racons, per exemple, per als complements. El kit de bany en envasos menuts, i maquillatge, l'imprescindible. 

Però per a la majoria l'autèntic maldecap són les sabates. El millor és només portar-ne un parell i en bosses quirúrgiques. I per descomptat, sempre cal deixar espai per a les compres.

Com en tot, cada persona té el seu truc; però portar la maleta ordenadora és la millor manera per a gaudir d’unes vacances merescudes.

També et pot interessar

stats