Preocupació a la residència de majors DomusVi d'Alcoi

Hi ha hagut almenys 16 morts i hi ha unes 70 persones contagiades amb coronavirus.

VÍDEO | Preocupació a la residència de majors DomusVi d'Alcoi

De les vint-i-quatre residències de majors on s'han detectat casos de Covid-19 a la Comunitat Valenciana, la DomusVi d'Alcoi és la que més preocupa. Ja s'hi han registrat de manera oficial 16 morts, encara que el president de la plataforma Familiars Residència DomusVi d'Alcoi, José Luis García, ha assegurat, a Les notícies del matí, que aquesta xifra ha augmentat fins als 17, i encara s'espera que ho faça més.

"La situació és penosa i molt preocupant", ha dit mentre explicava aquesta situació. García ha explicat que, actualment, hi ha entre 62 i 72 persones afectades, aproximadament la meitat del centre. No obstant això, ha explicat que en les pròximes hores esperen saber el nombre exacte de persones contagiades, ja que han fet les proves a totes les persones implicades, tinguen o no símptomes.

Sobre l'atenció que s'està tenint amb els residents, García ha agraït que s'estiga contractant més personal, així com que s'estiguen ampliant els contractes dels actuals treballadors. Tot i que, des de la plataforma, els preocupa la situació de les persones que estan aïllades, considera que els professionals que estan dins estan donant el màxim possible i que s'està fent el que s'havia de fer. Finalment, García ha volgut recalcar la labor de la unitat d'hospitalització domiciliària de l'Hospital d'Alcoi, d’on estan rebent assistència, fet que els dona "tranquil·litat".

També et pot interessar

stats