Els premis del sorteig de Nadal inferiors a 2.000 euros es poden cobrar aquesta vesprada

El premi pot cobrar-se en metàl·lic o a través del sistema Bizum en un dels 10.600 punts de venda de la xarxa comercial de Loteries

Boles del sorteig de la loteria de Nadal
Boles del sorteig de la loteria de Nadal / Eduardo Parra (Efe)

Els premis del sorteig de la loteria de Nadal inferiors a 2.000 euros per cada dècim o resguard es podran cobrar exclusivament en un dels 10.600 punts de venda de la xarxa comercial de Loteries a partir d'aquesta vesprada. En aquest cas, el premi pot cobrar-se en metàl·lic o a través del sistema Bizum.

Si el premi és d'un import igual o superior a 2.000 euros es cobrarà en les entitats financeres autoritzades, la llista de les quals es troba disponible en els punts de venda de Loteries i en la pàgina web oficial (www.loteriasyapuestas.es).

En el cas de dècims adquirits en el canal en línia oficial de Loteries, els premis majors s'abonen mitjançant transferència bancària al compte bancari comunicat pel jugador en el seu compte de joc després del sorteig.

Els premis menors seran abonats directament en el compte de joc, sempre que aquesta no excedisca els límits establits, i en aquest cas el procediment serà el mateix que amb els premis majors.

Tots els premis del sorteig de Nadal es podran cobrar fins al 22 de març del 2023, perquè el dret al cobrament dels premis de loteria de Nadal caduca al cap de tres mesos, comptadors a partir de l'endemà de la celebració del sorteig.

També et pot interessar

stats