Premis Rei Jaume I: Ramón Martínez-Máñez

Martínez-Máñez ha sigut guardonat en la categoria de Noves Tecnologies pel desenvolupament de nanosensors en la tecnologia dels aliments i medicina.

VÍDEO | Premis Rei Jaume I: Ramón Martínez-Máñez

Els jurats dels Premis Rei Jaume I han reconegut a Ramón Martínez-Máñez en la categoria de Noves Tecnologies per les seues contribucions excepcionals en el desenvolupament de nanosensors amb aplicacions de tecnologia dels aliments i medicina. 

Nascut a València fa 54 anys, Ramón Martínez-Máñez és doctor en Ciències Químiques, catedràtic d'universitat i director de l'Institut Interuniversitari d'Investigació de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic (IDM). És director també del CIBER-BBN de l'Institut de Salut Carlos III de Madrid. 

Els guanyadors d’aquests premis, que aquest any compleixen el seu 30 aniversari, són: en la categoria d’Investigació Bàsica, María Vallet Regí, en Economia, Xavier Freixas Dargallo; en Medicina Clínica, Dolores Corella Piquer; en Protecció del Medi Ambient, Íñigo Losada Rodríguez; en Noves Tecnologies, Ramón Martínez Máñez i en Emprenedoria, Enrique Silla Vidal. 

Els guardons dels Premis Rei Jaume I s’atorgaran el pròxim 7 de novembre en la Llotja de València amb la presència dels reis d’Espanya.  

També et pot interessar

stats