Premis Rei Jaume I: María Vallet Regí

Regí ha sigut guardonada en la categoria d’Investigació Bàsica pels seus treballs en la regeneració del teixit ossi.

VÍDEO | Premis Rei Jaume I: María Vallet Regí

Els guanyadors d’aquests premis, que aquest any compleixen el seu 30 aniversari, són: en la categoria d’Investigació Bàsica, María Vallet Regí, en Economia, Xavier Freixas Dargallo; en Medicina Clínica, Dolores Corella Piquer; en Protecció del Medi Ambient, Íñigo Losada Rodríguez; en Noves Tecnologies, Ramón Martínez Máñez i en Emprenedoria, Enrique Silla Vidal. 

Els guardons dels Premis Rei Jaume I s’atorgaran el pròxim 7 de novembre en la Llotja de València amb la presència dels reis d’Espanya.  

Els jurats dels Premis Rei Jaume I han reconegut a María Vallet Regí en la categoria d’Investigació Bàsica pels seus treballs en el camp dels materials ceràmics mesoporosos amb aplicacions biomèdiques, particularment en la regeneració del teixit ossi. 

Nascuda a Madrid el 1947, María Vallet és doctora en Químiques, fundadora i directora del grup d'investigació de biomaterials intel·ligents de la Universitat Complutense de Madrid. Ha liderat més d'un centenar de projectes d'investigació en R D i xarxes científiques i és pionera en l'ensenyament de biomaterials. 

També et pot interessar

stats