Premis Rei Jaume I: Enrique Silla-Vidal

Silla-Vidal ha sigut guardonat en la categoria d’Emprenedoria per l'aplicació tecnològica en la modernització de la producció del tèxtil.

VÍDEO | Premis Rei Jaume I: Enrique Silla-Vidal

Els jurats dels Premis Rei Jaume I han reconegut a Enrique Silla-Vidal en la categoria d’Emprenedoria per la capacitat d'innovació i el compromís amb la sostenibilitat del premiat. A més, han destacat l'aplicació tecnològica en la modernització de la producció del tèxtil.

Nascut a València el 1964, Enrique Silla-Vidal és llicenciat en Ciències Empresarials per la Universitat de València. Fundador de Jeanología, empresa líder mundial de tecnologies ecològiques i sostenibles per al sector tèxtil, especialment els texans.

Els guanyadors d’aquests premis, que aquest any compleixen el seu 30 aniversari, són: en la categoria d’Investigació Bàsica, María Vallet Regí, en Economia, Xavier Freixas Dargallo; en Medicina Clínica, Dolores Corella Piquer; en Protecció del Medi Ambient, Íñigo Losada Rodríguez; en Noves Tecnologies, Ramón Martínez Máñez i en Emprenedoria, Enrique Silla Vidal.

Els guardons dels Premis Rei Jaume I s’atorgaran el pròxim 7 de novembre en la Llotja de València amb la presència dels reis d’Espanya.

També et pot interessar

stats