Premis Rei Jaume I: Dolores Corella Piquer

Corella ha sigut guardonada en la categoria d’Investigació Mèdica pel seu treball en el desenvolupament de la genòmica nutricial.

VÍDEO | Premis Rei Jaume I: Dolores Corella Piquer

Els jurats dels Premis Rei Jaume I han reconegut a Dolores Corella Piquer en la categoria d’Investigació Mèdica pel seu treball en el naixement i desenvolupament del camp de la genòmica nutricial, l'estudi de la relació de les interaccions entre gens i dieta.

Nascuda a Castelló de la Plana fa 52 anys, Dolores Corella Piquer és doctora en Farmàcia i catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública en la Universitat de València. Impulsora de la genòmica en la nutrició i defensora de la dieta mediterrània.

Els guanyadors d’aquests premis, que aquest any compleixen el seu 30 aniversari, són: en la categoria d’Investigació Bàsica, María Vallet Regí, en Economia, Xavier Freixas Dargallo; en Medicina Clínica, Dolores Corella Piquer; en Protecció del Medi Ambient, Íñigo Losada Rodríguez; en Noves Tecnologies, Ramón Martínez Máñez i en Emprenedoria, Enrique Silla Vidal.

Els guardons dels Premis Rei Jaume I s’atorgaran el pròxim 7 de novembre en la Llotja de València amb la presència dels reis d’Espanya.

També et pot interessar

stats