El primer premi del sorteig de Reis cau a Manises i a Simat de la Valldigna

El segon i el tercer premis també s’han venut en diversos municipis valencians.

VÍDEO | El primer premi del sorteig de Reis cau a Manises i a Simat de la Valldigna

El sorteig de Reis ha deixat una pluja de milions a la Comunitat Valenciana, ja que els tres primers premis s’han venut en diversos municipis valencians.

El primer premi, al qual li corresponen 200.000 euros al dècim, ha sigut per al número 57342. Ha caigut a Manises (Horta Sud) i a Simat de la Valldigna (Safor), on una papereria i botiga de regals ha venut per terminal un dècim del primer premi.

El propietari del comerç, Sergi Escrihuela, ha indicat que desconeix si el dècim el va adquirir un particular, un grup de persones o alguna entitat. Així mateix, ha assenyalat que fa anys ja va repartir un dècim en un sorteig de la grossa de Nadal, també venut per terminal. 

El segon i el tercer, també cauen a la Comunitat Valenciana

El 21816 ha sigut el número afavorit amb el segon premi, que reparteix 75.000 euros per dècim i s'ha venut a Aldaia, Benidorm, Alacant, Sant Miquel de les Salines, Sant Joan d’Alacant, Manises i Paterna.

El tercer premi, amb 25.000 euros al dècim, ha sigut per al 26706 i s’ha venut a Torrent, on l'administració número 1 ha venut 400 dècims del tercer premi. Això suposa que ha repartit deu milions d'euros.

També et pot interessar

stats