La preinscripció per a les escoles oficials d'idiomes serà del 2 al 12 de juliol

Entre les novetats per al curs 2018-2019 destaquen set nous centres i idiomes com ara el polonés, el finés i el neerlandés.

L'Escola Oficial d'Idiomes de València, en una imatge d'arxiu
L'Escola Oficial d'Idiomes de València, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El termini per a sol·licitar la preinscripció a les escoles oficials d'idiomes (EOI) de la Comunitat Valenciana per al curs 2018-2019 començarà el dilluns 2 de juliol, segons el calendari que ha publicat la Conselleria d'Educació.

El procés de preinscripció i de matriculació per al curs que ve comprendrà, un any més, els nivells bàsic, intermedi i avançat dels ensenyaments d'idiomes que s'imparteixen en aquests centres.

El termini de sol·licitud de preinscripció, que es farà de forma telemàtica a través del web de les EOI, estarà obert des de les 09:00 hores del 2 de juliol fins a les 23.59 hores del 12 de juliol.

Per a poder accedir als cursos, les persones interessades hauran d'emplenar una sol·licitud per a cada idioma que vullguen cursar, fins a un màxim de tres. Després del període de preinscripció, i abans del 31 de juliol, es realitzarà un sorteig públic en cada EOI que determinarà l'ordre de matrícula, i el resultat es publicarà en el web.

Una vegada establit l'orde de matrícula, aquesta es farà efectiva amb el pagament de les taxes. Perquè el procediment de matriculació concloga amb èxit, una vegada fet el pagament, s'ha de lliurar la documentació a l'escola oficial d'idiomes pertinent.

Novetats per al pròxim curs

La Conselleria d'Educació ha recordat que per a aquest curs s'ampliarà l'oferta de places, d'idiomes i de nivells. Pel que fa als nous idiomes, en l'EOI de València s'inclouran, com a novetat, el polonés, el finés i el neerlandés; a la d'Elx, el japonès; a Alacant s'impartiran el japonès i el basc; a Castelló, basc també; i, finalment, en l'EOI de Torrevella es faran classes de rus.

A més, s'obriran set noves escoles oficials d'idiomes en diferents localitats valencianes, i es reordenaran algunes de les seccions, segons criteris poblacionals i d'impacte socioeconòmic. Les noves escoles seran: EOI la Plana Baixa, EOI Torrent, EOI Paterna, EOI València-Quatre Carreres, EOI València-Benicalap, EOI l'Alacantí i EOI el Maestrat.

També et pot interessar

stats