Precinten l’empresa Magrudis pel brot de listeriosi

L’Ajuntament de Sevilla l’ha denunciat per un delicte contra la salut pública.

VÍDEO | Precinten l’empresa Magrudis pel brot de listeriosi

L’empresa Magrudis, comercialitzadora de la carn de la marca La Mechá ha sigut precintada després de saber-se que no tenia llicència d’activitat. El conseller de Sanitat, Jesús Aguirre, ha anunciat al Parlament que la Junta d’Andalusia es personarà com a acusació particular contra l’empresa Magrudis si la Fiscalia confirma que hi ha delicte. Així, podrien acusar Magrudis d’un delicte contra la salut pública.

El brot de listeriosi ja deixa a Espanya tres persones mortes, cinc avortaments i un total de 204 afectats. A la Comunitat Valenciana, quatre casos continuen en investigació.

En les últimes hores, tres dones més que van menjar carn contaminada han avortat. Dues d’elles estaven ingressades a Sevilla, de 8 i 32 setmanes de gestació. L’altra dona, que estava en el primer trimestre, en un hospital de Madrid. El govern central ha lamentat els avortaments que ha causat la listeriosi, que en sumen ja cinc, i la Junta d’Andalusia ha demanat a les gestants que presenten símptomes, que acudisquen al metge.

També et pot interessar

stats