Preacord per a desconvocar tres dies de parades en Metrovalència

CGT rebutja les propostes i manté el seu calendari de parades el 15, 20 i 22 de febrer en diverses franges horàries.

Preacord per a desconvocar tres dies de parades en Metrovalència
Preacord per a desconvocar tres dies de parades en Metrovalència

La direcció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha aconseguit un principi d'acord amb els representants de SF Intersindical per a desconvocar les parades que manté en la xarxa de Metrovalència durant aquest divendres, 15 de febrer, i tot el cap de setmana.

No obstant això, CGT ha rebutjat les propostes d'acord presentades i mantenen el seu calendari de parades que afecta aquest divendres i els pròxims dimecres i divendres, 20 i 22 de febrer, en diverses franges horàries.

El principi d'acord, que ha de ser ratificat en una assemblea que se celebrarà dijous 21 de febrer, permet desconvocar les parades previstes. Amb anterioritat, l'empresa pública havia aconseguit un acord amb UGT, CCOO, SIF i SCF que va permetre paralitzar les parades i reprendre el procés de negociació del nou conveni col·lectiu.

Des de l'empresa FGV destaquen que els acords amb els sindicats s'inclouran en el contingut del conveni i redunden en la millora de les condicions de treball de la plantilla a València i Alacant, en aspectes com la formació, la igualtat o les retribucions salarials.

També et pot interessar