Practiquen un rescat vertical per a salvar un treballador ferit en les obres de l'estació de Tavernes de la Valldigna

Un corriment de terres va sorprendre l'operari, de 53 anys, que va patir diversos traumatismes i va clavar-se un ferro al tòrax

La seqüència del rescat vertical: des de la preparació de la camilla a l'elevació amb un sistema de cordes
La seqüència del rescat vertical: des de la preparació de la llitera a l'elevació amb un sistema de cordes / Consorci Provincial de Bombers de València

El Consorci de Bombers de València ha efectuat un rescat vertical per a salvar un treballador que va resultar ferit en l'excavació de les obres de l'estació de tren de Tavernes de la Valldigna. Un corriment de terres va sorprendre l'home, que es va clavar un ferro al tòrax.

El ferit estava en un soterrani massa profund i impracticable per una extracció segura fins a l'ambulància, la qual cosa va obligar a activar el dispositiu d'extracció vertical. Efectius de bombers van assegurar l'home en una llitera que pujaren a la superfície amb un sistema de cordatge i l'escala d'un camió d'extinció d'incendis.

Efectius del SAMU van fer una primera assistència sanitària per politraumatismes al treballador, de 53 anys, que va ser traslladat inicialment a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia i que ara està hospitalitzat al Clínic de València, segons informa el CICU.

En l'operació de rescat han participat bombers de les bases de Gandia i Cullera.

També et pot interessar

stats