El PP denuncia el diputat de Compromís Gerard Fullana per injúries i calúmnies

El jutjat número 6 de primera instància d'Alacant ha citat les parts a un acte de conciliació el 25 de setembre.

Gerard Fullana
Gerard Fullana

El Partit Popular de la província d'Alacant ha denunciat per injúries i calúmnies el diputat de Compromís Gerard Fullana, arran d'unes afirmacions relacionades amb el traspàs de fons des del Grup Popular de la Diputació d'Alacant, al partit. Les quantitats estarien depositades en un compte del PP en una oficina bancària de Múrcia. La coalició valencianista acusa els populars d'haver transferit sense justificar, el 2018, 124.000 euros.

"Serà als jutjats on haurà d'acreditar i demostrar que el que diu és cert", ha explicat Eduardo Dolón, president del PP de la província d'Alacant. El jutjat número 6 de primera instància d'Alacant ha assumit la denúncia i ha citat Fullana a un acte de conciliació el pròxim 25 de setembre.

Els populars reclamen una indemnització per danys i perjuís de 10.000 euros. Gerard Fullana ha instat els populars a presentar les factures que acrediten el compliment de l'ordenança sobre les transferències entre els grups polítics i els partits. "Cap denúncia, cap amenaça, cap pressió va a silenciar-nos. Demanen que el PP faça el mateix. Si està tot bé i és tot correcte, per què el PP porta quatre anys sense entregar la documentació que ja han entregat la resta de partits?", ha defensat Fullana en referència a la denúncia.

També et pot interessar