Possible cas de miocarditis en un jove de 17 anys d'Alacant després de rebre la segona dosi

El jove va començar a sentir dolor en el pit dies després de completar la seua pauta de vacunació contra la Covid-19

Entrada d'urgències de l'Hospital General D'Alacant en una imatge d'arxiu
Entrada d'urgències de l'Hospital General d'Alacant en una imatge d'arxiu / EuropaPress

Un jove de 17 anys es troba ingressat a l'Hospital General d'Alacant amb una possible miocarditis després de rebre la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 la setmana passada.

Fonts del centre han informat que el menor "es troba ingressat amb diagnòstic de sospita de miocarditis que està en fase d'estudi, pendent de confirmació".

El jove va començar a sentir dolor en el pit dies després de completar la seua pauta de vacunació, per la qual cosa va acudir juntament amb la família a urgències del l'Hospital General d'Alacant, on es troba ingressat pendent de confirmació del quadre diagnòstic.

El menor "es troba bé" i la seua evolució és "positiva", segons les mateixes fonts, que afigen que la miocarditis és un dels efectes secundaris descrits en la literatura científica de les vacunes, encara que és "poc freqüent".

En el mateix centre ha sigut donat d'alta un altre cas que va ingressar fa unes setmanes amb diagnòstic de miocarditis, que ha sigut declarat al sistema de farmacovigilància de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat d'analitzar si existeix o no relació amb la vacuna.

També et pot interessar

stats