Els positius per coronavirus a Espanya s’eleven a 46

D’aquests, dos pacients es troben ja recuperats.

Els positius per coronavirus a Espanya s’eleven a 46
Els positius per coronavirus a Espanya s’eleven a 46

De moment s’han comptabilitzat 46 casos positius de coronavirus en huit comunitats autònomes. A la Comunitat Valenciana, on més casos s’han confirmat ara per ara, la xifra continua sent 10 positius.

A Catalunya s’han diagnosticat dos nous casos: una dona de 52 anys, que viu a Girona i havia viatjat a Itàlia recentment, i un home de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) que va estar en contacte íntim amb un dels casos confirmats amb anterioritat.

A les Illes Balears s’ha confirmat un nou cas a Mallorca. Una dona, que roman aïllada a Son Espases, on va ingressar ahir. La Direcció General de Salut Pública ha iniciat l’estudi dels casos que hagen pogut tindre contacte amb ella. Aquest cas se suma al del primer pacient infectat a Mallorca, que ja està recuperat.

Al País Basc s’ha confirmat un tercer positiu, un altre treballador de l’hospital de Txagorritxu a Àlaba.

A la resta de comunitats afectades hi ha huit casos positius a Andalusia i huit més a Madrid, sis a les Canàries, dels quals un ja es troba recuperat; dos a Castella i Lleó i un a Aragó.

A l’espera del que decidisca el Comité de Seguiment del Coronavirus en la reunió d’aquest matí, ahir el Ministeri va optar per mantenir les mesures de contenció que fins ara està aplicant.

També et pot interessar

stats