El port de Borriana tindrà un espai de serveis bàsics per als vaixells de rescat de persones migrants

Aquest és el port preferit per vaixells com l’Open Arms per a fer tasques de reparació o manteniment.

VÍDEO | El port de Borriana tindrà un espai de serveis bàsics per als vaixells de rescat de persones migrants.

Borriana, (Plana Baixa), és el port base per a embarcacions de rescat de migrants al Mediterrani. El seu varador permet que embarcacions grans puguen fer les parades per a fer tasques de reparació o manteniment. En unes setmanes es posarà en marxa la construcció d'instal·lacions amb serveis bàsics que permetrà facilitar l'estada de les tripulacions a la zona portuària.

El port de Borriana (Plana Alta) és el preferit per embarcacions de rescat de persones migrants del Mediterrani com ara l'Open Arms el Sea-Watch, o l'Alan Kurdi. Per això, la Generalitat construirà un espai de serveis bàsics amb dutxes i bugaderia.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha explicat que aquesta decisió respon al fet que “cal ser solidari amb les persones que són solidàries amb els altres”. L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, també ha agraït a aquestes ONG la tasca que fan i ha explicat que el port del seu municipi és solidari i que les noves instal·lacions estaran obertes a tota la ciutadania.

També et pot interessar

stats