La por a un Brexit dur provoca cues quilomètriques de camions amb mercaderies per a entrar al Regne Unit

Els transportistes valencians estan preocupats per les pèrdues econòmiques que suposa tardar un dia més per a fer la ruta des de València.

VÍDEO | La por a un Brexit dur provoca cues quilomètriques de camions amb mercaderies per a entrar al Regne Unit

L'arribada del Brexit, el pròxim 1 de gener, i el temor a que no hi haja acord amb la UE està portant els empresaris del Regne Unit a acumular mercaderies procedents del continent. Aquesta situació ha provocat un autèntic caos circulatori entre França i les illes britàniques. Cues de fins a sis hores de camions que estan esperant per a poder passar la frontera. Jesús, un camioner valencià, ha explicat a Les notícies del matí que ha estat tres hores per a creuar en tren de França a Anglaterra. El transportista ha comentat també que fa dies que està produint-se aquesta situació. En els últims 15 dies, el tràfic de vehicles ha augmentat de 6.000 a 9.000 vehicles diaris.

Els transportistes valencians estan preocupats per les llargues cues que estan patint, des de fa 15 dies, a la frontera entre el Regne Unit i França. Diuen que els ocasionen pèrdues econòmiques perquè fer la ruta València-Regne Unit els costa un dia més. Denuncien que la situació a la frontera entre el Regne Unit i França és caòtica i que les llargues cues que han de suportar impacten directament a la seua rendibilitat. Diuen que per cada camió que fa la ruta València-Regne Unit estan perdent un dia de faena. Els transportistes pensen que la situació no millorarà en les pròximes setmanes.

També et pot interessar

stats