El pont del Pilar arranca amb una ocupació hotelera superior al 80%

Benidorm registra el percentatge més alt de reserves, que arriba al 91%, i el turisme de l’interior creix 9,5 punts.

Els hotels de Benidorm estan quasi al complet
Els hotels de Benidorm estan quasi al complet

El 12 d’octubre, primer dia de pont del Pilar, i les platges, plenes. Quasi al complet estan els hotels de Benidorm, però també a localitats com Morella, a les comarques del nord, la reina del turisme d’interior.

Els hotels de la Comunitat Valenciana parteixen amb unes previsions d’ocupació properes al 83% entre el 12 i el 14 d’octubre, segons dades de l’enquesta que ha elaborat Turisme Comunitat Valenciana, que ha facilitat la Secretaria Autonòmica de Turisme.

Si ens basem en el sondeig, Benidorm registra el percentatge més alt de reserves, que arriba al 91%.

L’ocupació prevista al litoral de les comarques centrals està vora el 85%, deu punts percentuals més que en el mateix període de 2017, i en el cas de la ciutat de València supera el 80%. Les previsions d’ocupació al litoral castellonenc superen el 70% de les places hostaleres i arriben al 79% a les costes de les comarques del sud (sense tindre en compte Benidorm).

Bona salut del turisme de l’interior

L’estudi també revela la bona salut del de l’interior. Les previsions apunten a una ocupació del 82,78%, és a dir, 9,5 punts percentuals més que durant el mateix període de l’any anterior. En aquest sentit, s’estima una ocupació del 78% a les comarques del nord, del 60% a les del sud, i de prop del 94% a les centrals.

També et pot interessar

stats