Polseguera a Borriana per un carril ple de zig-zags que esquiva terrasses i contenidors

L'actuació s'emmarca en la remodelació traçada en el Pla de Mobilitat, que pretén reduir l'accidentalitat i donar més espai a vianants i ciclistes

El carril bici de la discòrdia a Borriana
El carril bici de la discòrdia a Borriana / À Punt NTC

Atenció a la polseguera que s'ha alçat a Borriana a compte del nou carril bici ple de zig-zags, que ha d'esquivar terrasses i contenidors.

Aquest carril pintat a l'asfalt a la ronda Pere IV de Borriana que va sortejant terrasses i contenidors s'ha convertit en el tema de conversa del veïnat i també motiu d'un bon grapat de mems en les xarxes.

L'actuació s'emmarca en la remodelació traçada en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, que pretén reduir l'accidentalitat. L'objectiu del pla és donar més espai a vianants i bicicletes, guanyar places d'aparcament i reduir la velocitat del trànsit per a disminuir l'accidentalitat.

Un dels carrils bici és el que discorrerà per la Ronda Pere IV, que ha començat a construir-se aquests dies i que ha generat una sèrie de bromes. Un dels mems té com a protagonista el pilot de motos de Borriana, Sergio García, i en altre apareix un xiquet dibuixant.

Mem a les xarxes sobre el carril bici de Borriana
Mem a les xarxes sobre el carril bici de Borriana
Una altra broma sobre el nou carril bici
Una altra broma sobre el nou carril bici

El pla preveu la construcció d'un anell ciclista que envolte la ciutat, connectant amb els carrils ja existents i també comptarà amb alguns ramals que entraran dins del nucli urbà.

D'altra banda, amb la incorporació de les places en bateria i el nou carril bici es perd un dels dos carrils de circulació. Un fet que també ha generat controvèrsia, ja que els veïns creuen que afectarà el trànsit.

Finalment, es preveu la construcció de cinc aparcaments dissuasius als afores perquè els conductors accedisquen a peu.

També et pot interessar

stats