La policia de València ha imposat 1.133 denúncies en el tancament perimetral

Els controls tornen a les 15:00 hores d'aquest divendres en les 16 grans ciutats de la Comunitat Valenciana.

Un control policial en un dels accessos a la ciutat de València
Un control policial en un dels accessos a la ciutat de València

La Policia Local de València ha imposat un total de 1.133 denúncies en els dispositius per a vetlar pel compliment del tancament perimetral des que la Generalitat va decretar l’inici divendres passat 29 de gener. Les actes que ha alçat la Policia Local es deuen a l'incompliment del tancament de la ciutat durant els caps de setmana i festius per a protegir la població a causa de la greu situació sanitària derivada de la pandèmia de Covid-19, però també hi ha denúncies per l'ús incorrecte de la mascareta o la falta d'aquesta.

Aarón Cano, regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, ha recordat que els controls tenen una funció “dissuasiva” i ha expressat la seua confiança que la majoria de la població “continue comportant-se amb la responsabilitat que ha mostrat durant els últims caps de setmana perquè eixa responsabilitat individual i col·lectiva continua sent el nostre millor escut contra la pandèmia”, segons el responsable de l'Àrea de Seguretat en el consistori.

El primer dia del tancament perimetral, el divendres 29 de gener, la Policia Local de València va alçar 62 actes, una setmana després aquesta xifra va ascendir fins a les 230 que es van registrar el passat 6 de febrer. Un total de 350 agents van vetlar el primer cap de setmana pel compliment del tancament perimetral en el qual es van establir controls en les principals eixides de la ciutat així com en carreteres secundàries en coordinació amb Policia Nacional, Guàrdia Civil i Unitat Adscrita.

També et pot interessar