Policia i serveis socials eviten que un home s'immole a Albal després de demanar una pensió

L'home s'havia personat "molt alterat" en els serveis socials i suposadament ha amenaçat una de les treballadores

Imatge del dispositiu policial a Albal
Imatge del dispositiu policial a Albal / Ajuntament d'Albal

La Policia Local i els serveis socials d'Albal (Horta Sud) han evitat aquest dimecres que un home que s'havia ruixat amb gasolina acabara immolant-se. L'home, juntament amb la seua parella, s'havia personat “molt alterat” tant en el centre de salut com en els serveis socials per a reiterar la sol·licitud d'una pensió, i suposadament ha amenaçat una de les treballadores, per la qual cosa s'havia demanat la presència dels agents.

L'home resideix en una barraca en un descampat del municipi, i els dos es troben en situació irregular a Espanya. La Policia Local ha rebut un avís alertant de la situació i s'han desplaçat al descampat on han trobat l'home ruixat de gasolina, amb un encenedor a la mà i al costat d'una bombona de gas, mentre amenaçava d'immolar-se. Prop d'ell es trobava la seua parella, “molt espantada”, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Fins al lloc també s'han desplaçat tres patrulles de la Guàrdia Civil, una ambulància, una dotació de bmbers i personal tècnic del departament de Serveis Socials, que ha aconseguit mediar amb l'home per a evitar que complira la seua amenaça. Segons fonts de Serveis Socials i de l'inspector cap de la Policia Local, Rafael Blasco, la parella hauria acudit al departament municipal per a reiterar la sol·licitud d'una pensió.

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital La Fe de València. Els serveis socials han oferit a la dona ser traslladada al Centre Dona 24 hores, però ho ha declinat, ja que havia dit que la seua parella l'havia espentada “perquè estava nerviós”.

També et pot interessar

stats