La policia de Sant Vicent del Raspeig busca un conductor que va circular per les vies del tranvia

El cotxe va circular per dins les vies durant mig quilòmetre sense canviar el rumb

Les imatges del cotxe que circula per les vies del tramvia / À Punt NTC

La Policia Local de Sant Vicent del Raspeig (Alacantí) ha obert una investigació per localitzar un conductor que va circular per la plataforma del tramvia durant mig quilòmetre, entre el nucli urbà i la Universitat d'Alacant (UA). El cotxe anava pels voltants de la Universitat i de sobte es va endinsar a les vies del tramvia i va seguir circulant sense intenció de parar o canviar el rumb. Ara els agents investiguen si va ser una errada o intencionat.

En els deu anys que fa que funciona aquesta línia, no hi ha constància de fets pareguts i la Regidoria de Seguretat ha assegurat que la senyalització de la rotonda és suficient. José Manuel Ferrández, regidor de Seguretat, ha explicat que "han obert una investigació amb la Unitat d'Atestats, que en aquests moments encara recapta imatges i busca testimonis que col·laboren o que ens porten a localitzar el conductor".

En poc de temps, a la zona hi ha hagut col·lisions i atropellaments, si bé Ferrocarrils de la Generalitat ha assegurat que tampoc recorden successos semblants i dubten que haja sigut una errada. "Pot ser que fora un borratxo per fer la tonteria, però no crec que fora un error", ha contat un alumne de la Universitat, Cayo Antonio Martos. "Jo pense que ha sigut intencionat, més que res per diversió", ha afirmat María Muguerza, una altra estudiant de la UA.

El video de l'incident, que té més de 24.000 visualitzacions en les xarxes socials, ha rebut molts comentaris, alguns divertits i altres que alerten d'aquestes actuacions imprudents i de la concentració d'incidències a la zona.

També et pot interessar

stats