La Policia de Sagunt assisteix el part d'una dona després de punxar una roda

El seu marit va fer autoestop fins que algú es va oferir a telefonar a emergències

Els tres agents de policia amb el nounat / À Punt Notícies

L'ajuda d'una patrulla de la Policia Local de Sagunt ha sigut clau perquè una dona embarassada arribara a temps per a donar a llum a un hospital. Fernanda, veïna del municipi, tenia programada una cesària per a dilluns, però les contraccions la van sorprendre durant el cap de setmana.

Evet, el seu marit, ha explicat a À Punt NTC que anant de camí amb el cotxe cap a l'Hospital de Sagunt, les contraccions de la dona eren cada vegada més freqüents. La situació es va complicar quan una roda va punxar. "Ni tan sols vaig pensar a reparar-la, vaig tractar de detindre altres conductors", ha contat Evet.

Van passar més de 10 cotxes fins que, finalment, va parar una dona que va telefonar a emergències i un grup d'agents va acudir-hi per transportar-la a l'hospital més pròxim. En aqueixos moments, el nounat estava a punt d'eixir. La ràpida intervenció de la Policia va fer que arribaren minuts abans del naixement. El part va ser tan imminent que quan la patrulla va tornar per arreplegar el marit, que havia quedat amb el cotxe avariat, el seu fill ja havia nascut.

El matrimoni ha deixat l'hospital aquest mateix dilluns, però ha sigut un altre familiar qui els ha acostat fins a Sogorb, ja que el cotxe i la roda punxada van quedar al lloc dels fets.

També et pot interessar

stats