La policia rescata una víctima de violència masclista amagada en un armari

El presumpte agressor, que ha reconegut haver mantingut una discussió amb la dona, està detingut.

La policia rescata una víctima de violència masclista amagada en un armari
La policia rescata una víctima de violència masclista amagada en un armari

Agents de la Policia Local de Múrcia han detingut un home com a presumpte autor de l’agressió a la dona, que va haver d’amagar-se en un armari de la despensa. Segons informa un portaveu de la policia, el fill va ser testimoni dels fets, que van ocórrer dilluns, cap a les 16:30 hores.

Va ser el veïnat qui va alertar la policia després de sentir una forta discussió. El detingut, de 29 anys, va reconéixer als agents que s’havia produït eixa discussió, tot i que els va negar l’entrada a la casa amb una gran resistència. Finalment, va haver de ser emmanillat després d’un forcejament. 

Tot i que el presumpte agressor va dir a la policia que la dona no estava a casa, els agents van trobar-la gràcies que una veïna insistia que sí que es trobava dins de la vivenda. El xiquet del matrimoni relata als agents que el pare havia pegat a la mare i que ells s’havia desmaiat. 

La víctima estava amagada i tapada amb mantes dins d’un armari i presentava lesions i contusions. En un primer moment va afirmar que les ferides se les havia fet ella mateixa, però el testimoni del fill i el veïnat portà a la detenció de l’home, a qui s’obrirà un atestat per un cas de violència de gènere.

També et pot interessar

stats