"Està la policia a la porta!", un pub de Dénia alerta la clientela perquè es pose la mascareta

La Policia Local de Dénia ha denunciat per infracció molt greu el local que superava l'aforament del 50% i on tampoc es respectava la distància de seguretat

VÍDEO: La clientela del bar, ballant sense mascareta ni distància social / À Punt NTC

La Policia Local de Dénia (Marina Alta) ha lliurat un expedient de sanció per infracció molt greu aquest dissabte en un cèntric pub per incompliment flagrant de les mesures de prevenció de la Covid-19. Ni la clientela complia amb normes elementals, com l'obligada distància de seguretat, ni els propietaris tenien cap intenció de fer-los-les complir.

En un vídeo gravat en els minuts previs a l'actuació policial, al qual han tingut accés À Punt, s'hi veu persones ballant al local amuntegats i sense mascaretes. De sobte, els propietaris avisen per megafonia que la Policia Local s'aproxima i automàticament diversos clients trauen la mascareta de la butxaca i se la posen.

Els agents han denunciat el local per aquestes infraccions, l'incompliment de l'aforament del 50% i la venda de begudes alcohòliques en barra.

La falta de respecte a les mesures preventives en l'oci nocturn està en l'origen dels brots massius més recents. A Torrevella (Baix Segura) el cribratge en el contagi en una discoteca ha revelat almenys seixanta positius.

També et pot interessar

stats