La Policia Nacional situa en una galeria de tir privada de Màlaga els dispars a fotografies de membres del govern

Les primeres recerques apunten que l’arma emprada no és la reglamentària de les forces de seguretat.

Fragment del vídeo on es veuen pràctiques de tir

Les forces de seguretat investiguen un vídeo, que s’ha difós en les xarxes socials, on es veuen pràctiques de tir contra fotografies del president del govern, Pedro Sánchez; del vicepresident segon, Pablo Iglesias; els ministres Irene Montero i Fernando Grande-Marlaska, i el dirigent de Podemos Pablo Echenique. Segons les primeres pesquises la gravació s'hauria produït en una galeria de tir privada de Màlaga. Els investigadors no han precisat però si es tracta de la ciutat o en un altre municipi de la província.

En el vídeo apareixen dos homes, un d’ells amb una arma que, en una espècie de galeria de tir, dispara contra les imatges d'aquests polítics i les derroca. En les mateixes imatges es veu com un home, que porta uns cascs rojos, alça un dit en senyal de burla quan acaba de disparar. Després mostra les imatges dels polítics abans de ser abatuts. El vídeo s’ha tornat viral al llarg del dia.

Les primeres investigacions apunten que l’arma emprada no és la reglamentària de les forces de seguretat. Des del Ministeri de l’Interior han confirmat que les forces de seguretat han obert una recerca i han precisat que, “com passa en fets que poden revestir caràcters de delicte, poden actuar d'ofici per a identificar-ne els autors”.

També et pot interessar

stats