La Policia Nacional salva un xiquet de dos anys en parada cardiorespiratòria a Madrid

Li han practicat maniobres de reanimació al lloc dels fets mentre esperaven una ambulància

Els agents policials rescaten un bebé en parada cardiorespiratòria / À Punt NTC

La Policia Nacional ha salvat un xiquet de dos anys que estava en parada cardiorespiratòria. Els fets van tindre lloc el divendres passat al barri de Vallecas de Madrid. Aquest dilluns el cos policial ha difós les imatges, on es veu com els pares l'han tret de casa després de veure que no respirava.

Mentre esperaven una ambulància, han actuat dos agents. La unitat policial arribava al domicili i es trobava la família a l'escala de l'edifici. Un dels agents ha començat a fer-li colpets a l'esquena, mentre que l'altre tranquil·litzava la família. "Ja estem ací nosaltres", els deia. "Té alguna cosa dins? Ha menjat res?", ha preguntat després als pares, que han explicat que el seu fill es trobava dormint.

Quan el xiquet no reaccionava encara, els agents han començat a fer-li les maniobres de reanimació, primer a l'escala i després al carrer, sobre el capó del vehicle policial. Al final del carrer, els esperava finalment l'ambulància. Missió complida. El xiquet tornava a respirar i els pares també. Una acció policial que li ha salvat la vida.

També et pot interessar

stats