La Policia Nacional posa 2.830 sancions per incomplir el tancament perimetral de les ciutats

Les forces de seguretat han hagut d'intervindre en diversos botellots i festes il·legals.

Un control de Policia a l'eixida de València
Un control de Policia a l'eixida de València

La delegació del govern a la Comunitat Valenciana ha informat que durant aquest cap de setmana, el segon de tancament perimetral de les ciutats de més de 50.000 persones, les forces de seguretat han imposat un total de 2.830 sancions per incomplir la normativa, entre les 15:00 hores del divendres i les 20:00 hores del diumenge.

La ciutat on s'ha denunciat més persones ha sigut Alacant, amb 812 sancions, seguida de València, amb 446; Elx, amb 303; Benidorm, amb 218; Torrent, amb 213; i Castelló, amb 212.

A més, les forces de seguretat també han hagut d'intervindre en diversos botellots i festes il·legals celebrades durant el cap de setmana. La més nombrosa va ser a Alacant, on van comptar fins a 100 persones reunides en un mateix lloc, o als voltants del cementeri de Benimaclet, a València, on la Policia va haver de desallotjar diversos joves.

D'altra banda, pel que fa a la Guàrdia Civil, els agents han posat durant tot el cap de setmana un total de 520 denúncies, 513 han sigut lleus, i 7 greus. I han informat que han executat tasques de vigilància en algunes localitats com Torrevella o Sant Vicent del Raspeig.

Finalment, el dispositiu especial de cap de setmana s'ha completat aquest dilluns amb la custòdia d'una nova remesa de vacunes que ha arribat al voltant de les 06:00 hores a l'aeroport dem València, amb 30.000 dosis de la vacuna de Pfizer.

També et pot interessar

stats