La Policia Nacional investiga dues violacions a Torrent i València

Un jutjat de Sant Vicent del Raspeig envia a presó un home detingut per presumptament agredir sexualment una menor en les festes del municipi

Un agent de Policia Nacional
Un agent de la Policia Nacional / Europa Press

La Policia Nacional investiga dues presumptes agressions sexuals registrades en domicilis particulars de València i Torrent, segons han confirmat a À Punt fonts policials. En ambdós casos les denunciants van conéixer els suposats violadors en locals d'oci i ara els agents intenten esbrinar si les relacions van ser consentides o no.

El primer dels episodis va tindre lloc en la matinada de dilluns a Torrent. La víctima estava en una discoteca, on va conéixer un jove que li va proposar anar a sa casa. Una vegada allí van mantindre relacions sexuals, que la xica assegura que no eren consentides. 

A València ha ocorregut un cas semblant, també en la matinada de dilluns. Una jove va accedir a anar a la vivenda d'un xic a qui acabava de conéixer, i allí, suposadament, va tindre lloc la presumpta agressió sexual. Segons ha avançat aquest dimecres el diari Levante-EMV, les denunciants tenen 19 i 21 anys i en aquest segon episodi s'intenta esclarir si la mare d'un dels acusats, menor d'edat, va intentar comprar el silenci de la víctima.

També a València s'investiga una possible tercera violació que podria estar relacionada amb la submissió química. Es tracta d'una jove de Burjassot de 20 anys que dilluns es va acostar a un centre comercial a fer unes compres d'última hora abans d'eixir cap a Borriana per a assistir a l'Arenal Sound. Ací se li perd la pista i no és fins 24 hores després que aconsegueix fer una telefonada d'auxili des d'un hotel pròxim. Des d'una de les habitacions la xica va telefonar una amiga per a dir-li que no sabia què feia allí i sense recordar res del que havia passat des del moment de la desaparició, la vesprada de dilluns. A hores d'ara la policia tracta d'esbrinar si és víctima d'una violació, mentre que la jove ha ingressat a urgències, acompanyada de sa mare, per a practicar-li proves que puguen confirmar si ha patit algun tipus d'abús.

Presó per la violació a Sant Vicent del Raspeig

El jutjat de primera instància i instrucció 4 de Sant Vicent del Raspeig (Alacantí), en funcions de guàrdia, ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança per a un home detingut per presumptament violar una menor durant les festes de Fogueres i Barraques del municipi el juliol passat. L'arrestat està ara investigat en una causa oberta per un delicte d'agressió sexual, segons han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

L'individu suposadament va abordar durant la matinada la menor, de 17 anys, quan es trobava sola als voltants de la barraca on estava de festa amb amics, segons publica el diari Información. L'home, que també havia estat de festa al mateix recinte, presumptament va assaltar la jove per a intentar besar-la i, posteriorment, l'hauria arrossegada fins a un descampat per a violar-la. En un moment, ella va aconseguir escapar i posar una denúncia en la Guàrdia Civil. El sospitós, que tenia antecedents per fets similars, es va entregar en ser identificat.

També et pot interessar

stats