La Policia Nacional evita que un menor de setze anys es precipite des del pont de Ferro d’Alzira

Els agents es van acostar ràpidament a ell i el posaren fora de perill

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional d'Alzira
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional d'Alzira / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han evitat que un menor de setze anys es precipite des del pont de Ferro d'Alzira (Ribera Alta). Segons ha informat el cos en un comunicat, el jove es trobava per damunt de la barana, amb intenció de llançar-se al buit, i la ràpida actuació policial va permetre posar-lo fora de perill i tranquil·litzar-lo.

Els fets van ocórrer dimarts passat a la localitat valenciana, quan una patrulla de la Policia Nacional va ser requerida per un vianant que es trobava al pont. Els agents van observar llavors un home jove que estava passant per damunt de la barana metàl·lica del pont, amb el risc de caure al riu.

Ràpidament, els agents es van aproximar al lloc i es van abalançar sobre el jove quan anava a llançar-se al buit. Va intentar escapolir-se dels policies, agitant els braços i les cames i cridant que volia llevar-se la vida.

Finalment, els policies van aconseguir tranquil·litzar-lo i passar-lo a l'altre costat de la barana, fins a allunyar-lo de la zona amb la col·laboració d'una altra patrulla policial que hi va acudir.

També et pot interessar

stats