La Policia Nacional deté a València un home de 37 anys per abús sexual

La víctima és una massatgista que treballa a domicili i que va aconseguir fugir i denunciar els fets.

La Policia Nacional deté a València un home de 37 anys per abús sexual
La Policia Nacional deté a València un home de 37 anys per abús sexual

La Policia Nacional ha detingut un home de 37 anys a València per haver presumptament abusat sexualment d'una massatgista, que va aconseguir escapar i denunciar els fets. El sospitós va contractar dimarts un massatge a domicili i, segons consta en la denúncia, va tocar les parts íntimes a la professional durant el servei.

Al voltant les 21.30 hores, el 091 va rebre l'avís de la víctima perquè la policia es dirigira a un domicili del districte de Trànsits de València, on suposadament havia patit els tocaments per part del client. A la dona la trobaren al carrer, visiblement nerviosa. Va explicar als agents que és massatgista i que havia acudit al pis a realitzar un servei. En arribar-hi va haver d'informar el client que ella no realitzava serveis sexuals i que els seus massatges eren purament musculars.

No obstant això, l'home presumptament va començar a lliscar la mà per davall del vestit fins a tocar les parts íntimes a la massatgista. Ella va intentar fugir, però no va poder perquè ell la va retindre estirant-la del vestit mentre li tocava els pits. Finalment, la dona va aconseguir desfer-se'n i telefonar a la policia.

Una vegada localitzat i identificat el sospitós, de 37 anys i sense antecedents, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual. Ja ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar