La Policia Nacional desmantella un punt de venda i distribució de droga a Elx

Els agents del grup d’estupefaents han detingut un home de 38 anys que venia el producte des d’un domicili de la ciutat

Imatge de les drogues que la Policia Nacional va trobar a l'immoble
Imatge de les drogues que la Policia Nacional va trobar a l'immoble / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Elx (Baix Vinalopó) una persona de 38 anys per un delicte relacionat amb el tràfic de drogues. Agents del grup d'estupefaents de Policia Judicial de la comissaria d'Elx van centrar una investigació en un habitatge que sospitaven que s’utilitzava per a traficar amb drogues.

Diverses vigilàncies discretes fetes al domicili van confirmar que el detingut es dedicava a la distribució de substàncies estupefaents a terceres persones en aquest immoble. Després de diferents investigacions policials, els agents van assabentar-se que els compradors podrien estar redistribuint la droga a altres persones.

Amb tota la informació necessària, els agents van dur a terme la diligència d'entrada i escorcoll en l'habitatge, moment en el qual es va produir l'arrest del presumpte responsable de tràfic de drogues. A més, van localitzar i van intervindre més d'un quilogram de cocaïna, 120 dosis preparades per a la venda i distribució, diners en metàl·lic i diferents eines de manipulació i pesatge. Amb la intervenció, s'ha donat per desmantellat un important punt negre de venda i distribució de droga a la ciutat.

El detingut va ser posat a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia de la ciutat d'Elx.

També et pot interessar

stats