La Policia Nacional blinda la Punta de València

Els agents han detingut sis persones i n'ha identificat 373, a més d'alçar 23 actes per tinença de drogues i altres 26 per armes blanques

Els agents vigilen el barri de La Punta de València
Els agents vigilen el barri de la Punta de València / Policia Nacional

La Policia Nacional ha activat un dispositiu de seguretat i prevenció de la Punta de València, que porta en marxa des del 10 d'abril passat, en relació amb els últims incidents ocorreguts. L'objectiu és donar major seguretat a aquesta zona amb una gran quantitat d'agents de diferents unitats, tant uniformats com de paisà, segons ha explicat en un comunicat.

En aquests últims deu dies, les actuacions s'han saldat amb la detenció de sis persones. A més, s'han identificat altres 373 persones i han sigut inspeccionats 135 vehicles. Els agents han alçat 23 actes per tinença de substàncies estupefaents, 26 per armes blanques i altres dos per diferents infraccions. 

En l'operatiu han participat el Grup Operatiu de Resposta (GOR) de les comissaries de Russafa i Marítim, el Grup de Resposta Immediata a la Criminalitat (GRIC), la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) i el Grup d'Atenció al Ciutadà (GAC), amb la col·laboració del Servei de Mitjans Aeris i la Unitat de Cavalleria. A càrrec de les investigacions es troba la Brigada Provincial de Policia Judicial, que manté oberta una línia d'investigació que avança favorablement.

També et pot interessar

stats