La Policia Local de València destina 171 agents al dispositiu de la nit de Halloween

Hi haurà controls de velocitat, alcoholèmia, estupefaents i documentació.

Policia Local de València
Policia Local de València / Efe

La Policia Local de València reforçarà el dispositiu per a la nit d’aquest dimecres, la nit de Halloween, en les zones que podrien registrar més incidències a través de serveis estàtics i controls de drogues i alcohol. Un total de 171 agents treballaran perquè la nit discórrega "amb la màxima tranquil·litat possible", encara que començaran preventivament molt abans.

La regidora de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Anaïs  Menguzzato, ha assegurat que el dispositiu policial s'ha reforçat en les àrees més sensibles.

Menguzzato ha afegit que la finalitat d'aquesta mesura és "minimitzar l'impacte que Halloween puga tindre entre els veïns i veïnes" i ha declarat que "es tracta d'una festa que cada any convoca a més persones i cal garantir el dret al descans de tots aquells i aquelles que no isquen aquesta nit".

Ahir dimarts van començar a instal·lar-se 205 tanques i hui dimecres 31 d’octubre s'han instal·lat contenidors en la plaça de la Mare de Déu, a la plaça de la Reina i a la plaça del Carme.

A més, s'han establit controls i dispositius a la plaça del Carme, la plaça d'Espanya, a la zona de la Creu Coberta,  a la plaça de l'Ajuntament, la zona de la plaça del Doctor Landete i Baró de Corts, al passeig Marítim, a la plaça de Benimaclet i al solar del carrer del Lliri Blau, l'àrea de Blasco Ibáñez, l'avinguda de Tarongers, la plaça de la Mare de Déu i la plaça de la Reina.

S'establiran dispositius estàtics de control de velocitat, alcoholèmia, estupefaents, seguretat ciutadana i documentació en les zones d'accés i eixida dels diferents punts d'interés. A més, es realitzaran inspeccions d'establiments públics i activitats recreatives amb especial incidència en zones acústicament saturades (ZAS) i locals on prèviament es tinga coneixement de la celebració d'espectacles per al control de l'aforament o presència de menors.

També et pot interessar

stats