Una baralla entre dos joves per una xica, desencadenant de l'atropellament a Serra

Els dos xics de 21 anys es van citar per a resoldre les seues diferències i quan l'actual nóvio anava circulant amb el seu cotxe, va veure l'altre jove i el va atropellar, un fet que li ha provocat politraumatismes

Imatge d'arxiu de dos ambulàncies / Europa Press
Imatge d'arxiu de dues ambulàncies / Europa Press

Una baralla per una xica entre dos joves, l'actual xicot i l'anterior, ha desencadenat l'atropellament intencionat registrat aquest diumenge a Serra, segons ha informat la Guàrdia Civil.

L'incident va tindre lloc al voltant de les 18:30 hores al carrer de Sagunt. Dos joves de 21 anys van discutir a conseqüència del presumpte assetjament i amenaces d'un d'ells a la nóvia de l'altre.

Segons les primeres investigacions, es van citar per a resoldre les seues diferències a Serra. Quan l'actual parella de la jove anava circulant amb el seu vehicle pel nucli urbà, va veure l'altre xic i va prendre la decisió d'atropellar-lo.

Immediatament, la Policia Local va acudir al lloc dels fets i va assistir la víctima. Minuts després, la Guàrdia Civil de Bétera va localitzar l'autor de l'atropellament i el va detindre per un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa i contra la seguretat del trànsit.

L'equip de la Policia Judicial de Llíria està investigant els fets i les diligències s'entregaran al jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Llíria.

En l'incident també va intervindre una unitat del SAMU i una altra de suport vital bàsic. L'equip mèdic va assistir el ferit, que presentava politraumatismes, i li va realitzar diverses tècniques d'estabilització. Després el van traslladar a l'Hospital la Fe de València en l'ambulància.

També et pot interessar

stats