La Policia Local posa 69 denúncies per botellots aquest cap de setmana a Alacant

Els agents han desallotjat grups de joves que consumien alcohol a la platja del Postiguet, el barri antic, l'Almadrava i les cales del cap de l'Horta

La Policia Local d'Alacant intervé un botellot
La Policia Local d'Alacant intervé un botellot / Europa Press

La Policia Local d’Alacant ha tancat el dispositiu de seguretat d’aquest cap de setmana amb un total de 69 denúncies per consum d’alcohol a la via pública. Els agents van desallotjar joves que es trobaven en ple botellot a les platges del Postiguet, el barri antic, l’Almadrava i les cales del cap de l’Horta.

També ha denunciat quatre establiments, dos per incomplir l’horari establit de tancament i dos més per no posseir les llicències de vetladors. D'altra banda, han intervingut en deu festes en cases particulars i han alçat 22 actes de denúncia divendres per no fer ús de les mascaretes, junt amb quatre per orinar a la via pública.

Per al regidor de Seguretat, José Ramón González, es tracta d'“un bon balanç” en els tres caps de setmana sense restriccions en què han anat disminuint els botellots “per l’ampli operatiu” i continua demanant “responsabilitat”.

També ha aprofitat per a afegir que la Policia Local “continuarà tot l'estiu mantenint la vigilància per a evitar brots i mantindre una incidència baixa de Covid, per a la qual cosa organitzarem un ampli dispositiu a les nostres platges amb el qual garantirem la protecció de la salut i seguretat de tots els ciutadans”.

També et pot interessar

stats