La Policia Local i la Guàrdia Civil es mobilitzen al Campello per impedir una macrofesta il·legal

L'Ajuntament explica que s'ha convocat a través de les xarxes socials en les instal·lacions del Fort West

Una imatge d'arxiu d'un cotxe policial
Una imatge d'arxiu d'un cotxe policial / Ajuntament del Campello

Efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local del Campello (Alacantí) s'han mobilitzat aquest dijous en un dispositiu especial des de primera hora d'aquest dijous per a impedir la celebració d'una macrofesta la nit de Cap d'Any convocada a través de les xarxes socials, ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

"Segons han pogut saber els investigadors, s'està convocant per aquella via els joves per a participar en un esdeveniment multitudinari en les instal·lacions del Fort West", assenyala un comunicat del consistori. El Fort West és un complex d'oci que emula als decorats de les pel·lícules de l'oest de Hollywood.

Fonts policials indiquen que es tracta d'una festa "il·legal", similar a les que s'han organitzat en altres ocasions, que han requerit la presència d'efectius.

"El dispositiu inclou mobilització durant hui i demà de les patrulles que siguen necessàries, unitats canines de detenció de drogues, controls en totes les carreteres i camins d'accés, i presència física visible en els voltants del recinte", segons la nota de premsa.

També et pot interessar

stats