La Policia Local dissol 10 botellots a Alacant en una nit

Les autoritats han sancionat 131 persones i quatre establiments durant els controls de divendres.

Agents de la Policia Local durant els controls
Agents de la Policia Local durant els controls / Ajuntament d'Alacant

La Policia Local d'Alacant ha dissolt 10 botellots i ha multat 131 persones per desobediència durant la matinada de divendres a dissabte. A més, ha sancionat quatre establiments d'oci, un d'ells per incomplir l'horari de tancament.

En els controls habituals, ara reforçats per a vigilar el compliment de les mesures anti-Covid, especialment durant aquest llarg pont festiu, les autoritats han multat majoritàriament joves que estaven consumint alcohol a la via pública. En un dels botellots que tenia lloc a la platja de l'Almadraba, 25 persones han intentat fugir en veure la policia, tot i que han sigut localitzats i sancionats.

Durant les inspeccions, també s'ha sancionat ciutadans que no portaven la mascareta i que fumaven sense guardar la distància obligatòria de dos metres. Segons la Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant, la de divendres ha sigut una de les nits amb més sancions. S'ha denunciat locals d'oci que incomplien la normativa de soroll i un que venia alcohol fora de l'horari permés.

També et pot interessar

stats